Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

21 Aprilie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 21 Aprilie

Horoscop Urania 21 Aprilie

Horoscop Urania 21 Aprilie

Nativul, extrem de calculat, bine ajutat de flerul, Intuiţia şi simţul deosebit pentru oportunitate, grevate pe priceperea sa de a-şi face relaţii utile {şi chiar mariajul) cu partenerul cel mai potrivit, are predestinată realizarea unei foarte frumoase cariere, a succesului fulminant pe care şi-l doreşte, cel mai „umil” dintre nativi având predestinat succesul calm, de suficienţă, sau măcar satisfacţia măruntului cotidian.

Horoscop Urania 21 Aprilie – Personalitatea Zilei de nastere.

Indrăgostit de tot ce este frumos, nobil şi armonios, vă propuneţi întotdeauna obiective ce nu pot fi decât la nivelul excelenţei şi perfecţiunii. Orgolios şi mândru, vă cunoaşteţi atât competenţa şi puterea, cât şi slăbiciunile. Nu vă angajaţi într-un proiect sau nu acceptaţi să răspundeţi unei provocări decât dacă sunteţi sigur de reuşită. Ca pe toată lumea, eşecurile vă contrariază, dar, atunci când pierdeţi, ceea ce vi se întâmplă totuşi uneori, o faceţi cu bună credinţă şi cu eleganţă. în viaţa de fiecare zi, daţi dovadă de o remarcabilă generozitate faţă de cei ce vi se par mai slabi şi mai săraci decât dumneavoastră. Perseverent şi hotărât să ieşiţi în evidenţă, luptaţi intens şi nu pierdeţi niciodată din vedere obiectivele, unele grandioase, pe care vi le-aţi stabilit.

Dragoste :Intr-o relaţie intimă sunteţi foarte sensibil şi ştiţi cum să vă faceţi dorit.
Bani/muncă:Muncitor şi perseverent, vă place luxul, dar ,li(i să vă respectaţi bugetul.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

2 Comentarii to “21 Aprilie”

  1. Daniela Mocanu says:

    am mai spus si cu alte ocazii ca acest horoscop personalizat oglindeste perfect personalitatea mea

  2. Andu says:

    pai Daniele esti un fericit te-ai nascut in aceeasi zi cu Regina Marii Britanii , ” Long live the Queen ! ” , ca sa ii citez pe altii

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI