Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

21 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 21 August

Horoscop Urania 21 August

Horoscop Urania 21 August

Nativul, cu o fire predominant veselă şi întotdeauna binevoitoare, ascunzând şi o nuanţă de maliţioasă superioritate {mai degrabă simpatică şi care nu supără pe nimeni), deşi uneori infidel în prietenii şi amoruri, va avea parte, aproape fără niciun fel de efort, de o viaţă de familie aproape perfectă, de o situaţie materială cel puţin medie şi de o poziţie socială respectată, dacă nu (şi, neapărat) respectabilă.

Horoscop Urania 21 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Serios şi întreprinzător, sunteţi convins că munca şi eforturile depuse sunt recompensate întotdeauna la justa lor valoare. Stâlp al familiei, dumneavoastră vă revine sarcina de a planifica, de a gestiona finanţele şi de a pune în practică proiectele. Vă place să faceţi faţă încercărilor; cu cât sunt mai greu de rezolvat cu atât sunteţi mai mândru de reuşită. Vă simţiţi fericit în iureşul acţiunii, când luaţi hotărâri, faceţi opţiuni, înfiinţaţi întreprinderi, ce speraţi să fie productive. Cu toate că sunteţi mulţumit când norocul vă dă un mic ajutor, nu contaţi niciodată pe el pentru a vă atinge scopurile. Sunteţi gata să ascultaţi şi să luaţi în considerare sfaturile şi recomandările altora; cu toate acestea, nu vă lăsaţi influenţat niciodată.

Dragoste :Sunteţi conservator şi atent la detalii; în felul acesta, partenerul trebuie să fie la înălţimea numeroaselor dumneavoastră aşteptări.
Bani/muncă:Munca bine făcută şi prosperitatea pe plan financiar sunt priorităţile vieţii dumneavoastră.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI