Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

21 Februarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 21 Februarie

Horoscop Urania 21 Februarie

Horoscop Urania 21 Februarie

Imaginativ, bogat în resurse intelectuale şi capacităţi profesionale în cele mai diverse domenii şi cu un caracter frumos, din care nu lipsesc compasiunea şi mărinimia, implicându-se cu destulă seriozitate în absolut tot ce va face, nativul va fi târât fără voie în numeroase dispute verbale aprinse (şi nu numai atât, uneori), şi chiar şi în procese născute din ura semenilor săi, dar cel mai adesea va câştiga.

Horoscop Urania 21 Februarie – Personalitatea Zilei de nastere.

în fiecare dimineaţă vă sculaţi cu dorinţa de a face lucrurile să progreseze, de a vă realiza toate ambiţiile, dar abandonaţi aceste gânduri de îndată ce o stare de apatie pune stăpânire pe dumneavoastră. Să fie oare teama, o prudenţă excesivă sau pur şi simplu lenea care vă taie aripile? Vă invadează atunci o mare nemulţumire, care persistă până ce veţi decide în cele din urmă, neîndoielnic spre vârsta de 30 de ani, să treceţi la acţiune. Deoarece vă place prestigiul şi aveţi toate calităţile necesare pentru a-l dobândi, printre acestea mult farmec şi o prestanţă indubitabilă, veţi şti cum să acţionaţi pentru a reuşi. Aceasta însemnând în concepţia dumneavoastră să aveţi haine frumoase, o maşină bună, o casă mare şi invitaţi aleşi pe sprânceană. Este numai în puterea dumneavoastră să devansaţi momentul când, prin acţiunile întreprinse, veţi crea evenimentul ce vă va ajuta să urcaţi pe culmi.

Dragoste :Ştiţi bine ce doriţi: o persoană de calitate, înţelegătoare şi cu fantezie.
Bani/muncă: Incăpăţânat, cu ochii aţintiţi asupra obiectivului ales, rămâneţi pe poziţii. Nu e uşor de lucrat cu dumneavoastră!

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

1 Comentriu to “21 Februarie”

  1. carmen cefan says:

    Buna ziua URANIA, persoanele nascute pe data de 20 februarie la ce zodie se incadreaza ???? ca nu pot sa-mi dau seama . aici la horoscopul pe zilele de nastere nu apare data de 20 februarie ?!sau nu am gasit eu, echipa URANIA puteti sa-mi raspundeti va rog frumos, o duminica placuta va doresc!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI