Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

21 Ianuarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 21 Ianuarie

Horoscop Urania 21 Ianuarie

Horoscop Urania 21 Ianuarie

Dezinteresul . este aproape total faţă de absolut tot ce este practic ori de bunuri materiale în sine, dar nativul poate face o carieră cu adevărat strălucită dacă adoptă politica „paşilor mici”, începând prin a accepta rolul modest de discipol, fiindu-i la îndemână accederea în cele mai înalte poziţii, aceasta aducându-i ulterior şi bunurile materiale pe care nu le râvnea iniţial, dar de care va şti să se bucure.

Horoscop Urania 21 Ianuarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Marea deschidere spirituală şi ideile dumneavoastră originale vă ajută să ajungeţi departe. Foarte inteligent, daţi dovadă de o logică perfectă. Aveţi o frumuseţe interioară şi exterioară care, până la un punct, vă pot facilita viaţa. Nu trebuie să le folosiţi excesiv, altfel spiritul aventuros ce vă caracterizează ar putea fi înlocuit de indiferenţă. Fiind profund cinstit şi loial, viaţa dumneavoastră se desfăşoară cu mult calm alături de oameni care vă seamănă. Continuaţi să răspundeţi provocărilor ce vi se prezintă; nu uitaţi că talentele şi acţiunile dumneavoastră vor fi recunoscute într-o zi la justa lor valoare şi vă vor conduce la ţinta propusă.

Dragoste :Aveţi nevoie de un partener care vă seamănă ca structură interioară şi care, asemeni dumneavoastră, vrea să fie părtaş la toate.
Bani/muncă:Creativitatea dumneavoastră se exprimă cel mai bine în cadrul unei echipe, asigurându-vă o perfectă realizare.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI