Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

21 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 21 Iulie

Horoscop Urania 21 Iulie

Horoscop Urania 21 Iulie

Cu capul în nori, nativul are serioase dificultăţi de adaptare şi convieţuire socială, fiind un rebel prin vocaţie şi un egocentrist în esenţă, convins de valoarea sa, cel mai adesea reală, chiar şi atunci când nimeni nu i-o recunoaşte făţiş, ce este predestinat astral unui risc sporit comparativ cu toţi semenii săi de a avea accidente (rutiere, în special), posibil chiar şi tendinţe de suicid, nu din suferinţă, ci din plictis profund.

Horoscop Urania 21 Iulie – Personalitatea Zilei de nastere.

Viaţa este un drum lung pe care se învaţă; ceea ce sunteţi, ceea ce veţi deveni şi ceea ce veţi realiza, toate acestea depind numai de eforturile pe care le veţi fi făcut pentru a asculta, întreba şi asimila, ca să învăţaţi. Acest bagaj vă va permite să treceţi cu calm prin încercări, să vă orientaţi acţiunile şi reacţiile şi să profitaţi de experienţele trăite, fie ele bune sau rele. Nu faceţi parte dintre cei care ţin cu orice preţ să ocupe primul plan, dar vi se cuvine totuşi un loc în societate, pe care trebuie să-l păstraţi. Dotat cu un remarcabil simţ al dreptăţii, sunteţi un bun mediator, capabil de o mare obiectivitate în rezolvarea conflictelor. Pacifist şi raţional, vă parcurgeţi cu discreţie drumul, printre cei mari.

Dragoste :Curios, romantic şi afectuos, sunteţi unul dintre marii pasionaţi de iubire.
Bani/muncă:Calmul şi precizia dumneavoastră în toate suscită admiraţie; sunteţi un angajat dorit sau un patron apreciat.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI