Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

21 Iunie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 21 Iunie

Horoscop Urania 21 Iunie

Horoscop Urania 21 Iunie

Indiferent de sex, nativul este predestinat astral a-şi datora mai toate succesele ajutorului dat de femei, dar de mare folos îi sunt şi natura sa afabilă şi altruismul (calităţi specifice de altfel femeilor), niciodată confundate de ceilalţi cu „naivitatea”, în viaţa de familie arătându-se însă (indiferent de sex) un „protector” uşor prea autoritar şi, din acest motiv, mai mult stimat decât iubit.

Horoscop Urania 21 Iunie – Personalitatea Zilei de nastere.

Sunteţi născut sub semnul soarelui şi al longevităţii, ceea ce vă dă caracteristicile unei persoane vesele, populare, fermecătoare şi atrăgătoare. Fiind totuşi cu picioarele pe pământ, vă folosiţi calităţile pentru a construi, a ajuta şi a face bine în junii dumneavoastră. Sunteţi în stare să vă adaptaţi rapid la toate situaţiile; astfel, lumea vă solicită de multe ori pentru a arbitra o dezbatere, pentru a aplana un conflict sau pentru a găsi soluţii unor probleme spinoase. Sunteţi un prieten fidel şi loial, la care se poate găsi cu certitudine răbdarea de a asculta, empatie şi un sfat. Posedaţi deopotrivă candoare şi încredere, răbdare şi înflăcărare; simpla dumneavoastră prezenţă le luminează ziua celor din jur. întreaga dumneavoastră personalitate sugerează simplitate, bunătate şi succes.

Dragoste :Sincer şi cinstit, vă exprimaţi fară rezerve nevoile, dorinţele şi aşteptările.
Bani/muncă:Din multe motive, este preferabil să lucraţi de unul singur pe plan profesional.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI