Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

21 Octombrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 21 Octombrie

Horoscop Urania 21 Octombrie

Horoscop Urania 21 Octombrie

Destinul material al nativului este măcar de suficienţă, dacă nu chiar de veritabil belşug, în primul rând datorită perseverenţei şi încăpăţânării sale, talentul şi deosebita putere de muncă nefiindu-i dublate şi de spontaneitate, ci doar de capacitatea de a face planuri pe termen lung şi de a nu se abate nicicând de la ele, o atitudine pozitivă, ce i-ar putea aduce şi oarece succese notabile,„de palmares”.

Horoscop Urania 21 Octombrie – Personalitatea Zilei de nastere.

In modul cel mai autentic, sunteţi numai suflet! Visător şi idealist, trăiţi totul romanţat şi cu emoţie. înţelept şi umanist, aveţi întotdeauna o cauză de apărat, un prieten de ajutat, o experienţă de împărţit. Sunteţi o referinţă în cercul dumneavoastră social şi familial; disponibilitatea de a asculta problemele oamenilor, judecata corectă şi sfaturile vă sunt adeseori solicitate şi cu adevărat apreciate. Credeţi în semnele destinului şi urmăriţi întotdeauna mesajele şi manifestările Universului. Găsiţi întotdeauna un răgaz pentru a vă bucura de viaţă, în faţa unei ceşcuţe de cafea la bistroul din colţ, cu capul în nori, sau susţinându-vă părerile şi convingerile. Aveţi o nevoie vitală de a trăi în armonie cu mediul înconjurător, de a avea un bun nivel de viaţă şi un confort personal ridicat.

Dragoste :Vă aşteptaţi ca partenerul să trăiască urmând principiile bune: ale dumneavoastră.
Bani/muncă:Original, puţin marginal chiar, vă place să fiţi unicul stăpân la bord.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI