Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

22 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 22 August

Horoscop Urania 22 August

Horoscop Urania 22 August

Agreabil tot timpul, uneori chiar de-a dreptul fermecător, pentru că aşa îi sunt felul şi firea, dar şi, mai ales, datorită abilităţii deosebite„în a merge pe sârmă” şi inteligenţei sale, are parte de numeroşi prieteni, dar foarte puţini îi sunt cu adevărat apropiaţi, devotaţi, nu numai din vina lor, ci şi a sa, mulţi intuindu-i o anumită falsitate, care, şi ea, face parte din farmecul şi predestinul său.

Horoscop Urania 22 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Sunteţi pe deplin fericit întotdeauna când vă stăpânesc încrederea şi optimismul, pentru că atunci puteţi fi un bun confident, îi puteţi ajuta pe ceilalţi şi puteţi lua hotărâri chibzuite şi avizate. Deoarece sunteţi generos şi milos, cei apropiaţi ştiu că pot conta întotdeauna pe dumneavoastră ca să le daţi o mână de ajutor sau o părere, iar dumneavoastră ştiţi că relaţia se bazează pe reciprocitate. Cu toate că sunteţi în general capabil să faceţi abstracţie de critică, puternica emotivitate ce vă caracterizează are o influenţă predominantă asupra sănătăţii dumneavoastră fizice şi psihice. Fiind dotat mai curând cu un suflet de artist decât cu unul de luptător, nu deschideţi ostilităţile în faţa adversităţilor, preferând să depuneţi armele şi să vă retrageţi în tranşee; fac excepţie situaţiile care vă interesează într-un mod special.

Dragoste :înainte de a vă angaja într-o relaţie, vă asiguraţi mai întâi de profunzimea sentimentelor celuilalt.
Bani/muncă:Ambiţios şi econom, vă pricepeţi să faceţi bani şi să-i fructificaţi.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI