Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

22 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 22 Decembrie

Horoscop Urania 22 Decembrie

Horoscop Urania 22 Decembrie

Iniţiativele curajoase în idei şi în fapte, practicate în tinereţe, cu o inconştienţă seducătoare, care îi pot aduce un oarecare succes, poate chiar o mare notorietate, sunt serios temperate, odată cu înaintarea în vârstă, de prudenţa excesivă şi fuga de responsabilităţi, predestinarea astrală neoferindu-i acestui nativ, de-acum înainte, decât şansele reuşitei în domenii lipsite de măreţie.

Horoscop Urania 22 Decembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Aveţi o mulţime de idei bune, dar în mintea dumneavoastră domneşte de multe ori haosul, pentru că acestea se învălmăşesc şi se suprapun, fară răgaz. Unele dintre proiectele pe care le favorizaţi sunt foarte viabile, în timp ce altele sunt pură utopie. Triaţi-le regulat; cât priveşte proiectele solide, încetaţi să credeţi că puteţi face totul singur. Nu ezitaţi să cereţi sfatul unor persoane mai experimentate decât dumneavoastră, fără să vă temeţi de fiecare dată că în felul acesta imaginea dumneavoastră ar suferi. în ciuda unei oarecare temeri de necunoscut, din încăpăţânare, vă repeziţi întotdeauna orbeşte înainte, de cele mai multe ori fară să vă gândiţi la consecinţe. Cu toate acestea, vi le asumaţi cu un puternic simţ al responsabilităţii, însă fară a accepta să vă recunoaşteţi greşelile.

Dragoste :Sunteţi emotiv şi destul de jenat; iubirea vă intimidează şi ajunge chiar să vă sperie uneori.
Bani/muncă:Aveţi rezultate performante şi doriţi să reuşiţi numai pentru dumneavoastră, pentru a putea fi mândru şi mai încrezător în sine.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI