Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

22 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 22 Iulie

Horoscop Urania 22 Iulie

Horoscop Urania 22 Iulie

Cel mai adesea nepăsător faţă de toţi ceilalţi, inclusiv de propria sa familie, ca o consecinţă directă a înclinării sale pentru contemplare şi analiză, care pare să îl caracterizeze, nativul poate fi o povară pentru cei apropiaţi lui, dar şi o adevărată teroare pentru toată lumea, atunci când îşi va folosi calităţile, de care nu duce lipsă, dacă va îmbrăţişa o carieră politică, devenind un tiran, fără să o ştie.

Horoscop Urania 22 Iulie – Personalitatea Zilei de nastere.

Contează prea puţin unde vă aflaţi, nu treceţi niciodată neobservat. Alimentaţi conversaţiile, animaţi seratele, creaţi ambianţă, pe scurt, sunteţi deseori punctul de atracţie. Aveţi o personalitate bogată în calităţi şi în talente de tot felul şi personificaţi viaţa cu tot ce are ea mai bun, mai plăcut, mai pasionant. Sunteţi fermecător şi foarte seducător: nimeni nu poate rezista farmecului, charismei şi dragostei dumneavoastră de viaţă. Inteligent şi dotat cu o mare creativitate, puteţi reuşi să faceţi lucruri mari prin asocierea acestor două atuuri. Vă place să vă luptaţi cu încercările; de îndată ce aţi învins, vă îndreptaţi fară ezitare către o nouă provocare. Ii iertaţi cu uşurinţă pe cei care vă judecă sau nu vă înţeleg.

Dragoste :Aveţi nevoie de un partener sociabil, vesel şi gata să vă însoţească în fanteziile dumneavoastră.
Bani/muncă:Singur sau în grup, sunteţi un muncitor eficient şi vă gestionaţi cu inteligenţă finanţele.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI