Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

22 Iunie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 22 Iunie

Horoscop Urania 22 Iunie

Horoscop Urania 22 Iunie

Reuşita în carieră îi este destul de facilă, nativul fiind în primul rând o fire abilă în cele mai dificile şi tensionate momente (în rest, din viclenie, creând o falsă impresie – că ar fi cu capul în nori) şi, nu în ultimul rând, datorită capacităţii sale de a-şi „hipnotiza” interlocutorul, părând (fără să-i fie) un apropiat, dar norocul este pentru el schimbător, cu cât urcă mai sus, cu atât coboară mai mult.

Horoscop Urania 22 Iunie – Personalitatea Zilei de nastere.

Suflet de artist, acumulaţi succese dacă aveţi posibilitatea de a dezvolta neîngrădit această latură a personalităţii dumneavoastră. Aveţi o mare forţă interioară, o indiscutabilă frumuseţe fizică, un stil ce stârneşte invidie şi un farmec nebun. Fără prea mari înclinaţii către efort şi munca de fiecare zi, dar îndrăgostit de lucrurile frumoase, atras de arte şi de tot ce înseamnă strălucire, aspiraţi la o viaţă de lux, de frumuseţe, de plăcere şi de fantezii şi căutaţi neîncetat scara ce duce la înalta societate, la bogătaşii ce colindă lumea, distrându-se. Datorită prestanţei dumneavoastră deosebite şi încrederii în sine, în ciuda unor slăbiciuni şi obligaţii, reuşiţi să vă realizaţi visurile. Rămâneţi vigilent pe drumul spre ţintă; unele persoane nu sunt interesate decât de propriul profit şi unele ocazii sunt prea frumoase pentru a fi adevărate.

Dragoste :Vă schimbaţi des criteriile; în aceste condiţii, c greu să se bucure cineva multă vreme de bunăvoinţa dumneavoastră.
Bani/muncă:Raţiunea şi gustul pentru lucrurile frumoase sunt cheia reuşitei dumneavoastră financiare.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI