Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

22 Mai

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 22 Mai

Horoscop Urania 22 Mai

Horoscop Urania 22 Mai

Fire complexă, completamente deschisă, prea sinceră şi, implicit, lipsită de darul diplomaţiei, nativul, în contratimp evident cu contemporanii săi, poate avea parte doar de succese minore (el simţindu-se însă satisfăcut doar cu atât, ceilalţi gândind că i se cuvenea mult mai mult), dar poate avea şi succese cu adevărat de prim rang, absolut meritate (ceilalţi gândind că i s-ar fi cuvenit mai puţin).

Horoscop Urania 22 Mai – Personalitatea Zilei de nastere.

Nu ezitaţi să rescrieţi cartea regulilor de viaţă în conformitate cu dorinţele dumneavoastră. Curajos, vă luaţi toate măsurile pentru a reuşi; cu toate că uneori lucrurile nu prea merg, sunteţi totuşi admirat pentru înflăcărare şi perseverenţă. Abil, ştiţi să puneţi în mişcare roata destinului, cea a vieţii dumneavoastră. Alegeţi căile, acţiunile şi alternativele care vă convin şi este imposibil ca ceva sau cineva să vă schimbe hotărârile sau să vă abată din drum. Talentul de a comunica şi de a asculta vă ajută să reuşiţi să-i consolaţi şi să-i sprijiniţi pe ceilalţi; acest rol vă place. Apărător al celor aflaţi în nevoie, vă strecuraţi cu uşurinţă în pielea unui supererou, poziţie în care vă simţiţi extraordinar de bine.

Dragoste :Echilibrat sub aspect emotiv, construiţi pe îndelete bazele pe care veţi ridica iubirea.
Bani/muncă:Lucraţi bine în grup, spunându-vă că două minţi sunt mai de folos decât una!

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI