Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

23 Aprilie

Postat de Urania Horoscop On 21 - May - 2012

Horoscop Urania 23 Aprilie

Horoscop Urania 23 Aprilie

Horoscop Urania 23 Aprilie

Inventiv şi ingenios în fapt, nativul îşi poate face singur o viaţă amară, prea suspicios pentru a avea bune relaţii afective şi de afaceri de durată cu aceia cu care intră în contact, pe care îi desconsideră, deşi este suficient de diplomat pentru a nu le-o arăta, dar asta nu înseamnă nicidecum că va fi, obligatoriu, ocolit de succesul de marcă sau lipsit de prieteni numeroşi, cei mai mulţi dintre ei asemenea lui.

Horoscop Urania 23 Aprilie – Personalitatea Zilei de nastere.

Realist şi pragmatic, aveţi nevoie să vedeţi pentru a crede. Concepeţi existenţa într-un mod foarte raţional şi sunteţi destul de sceptic, ironic chiar, faţă de filmele şi romanele de dragoste siropoase. După dumneavoastră, o viaţă frumoasă şi bună se construieşte ca o casă, pe temelii solide, cu răbdare, perseverenţă şi tenacitate. în acelaşi mod, credeţi că norocul şi-l face fiecare singur şi că întâmplările fericite nu sunt, la urma urmelor, decât rezultatele unei munci stăruitoare. Deşi sunteţi sociabil, nu aveţi nevoie să fiţi tot timpul înconjurat de oameni pentru a fi fericit şi satisfăcut. Tolerant până la un punct, sunteţi în general dispus să iertaţi greşelile celorlalţi, cu condiţia ca ele să nu aducă atingere inviolabilului dumneavoastră cod de valori.

Dragoste :Apreciaţi valoarea unei relaţii intime atât sub aspectul material, cât şi sub cel sentimental.
Bani/muncă:Utilizaţi-vă întotdeauna puterea de a-i convinge pe ceilalţi, respectând valorile fiecăruia.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI