Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

23 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 23 August

Horoscop Urania 23 August

Horoscop Urania 23 August

Caracter întreprinzător, cu idei nu prea multe, deloc originale, dar ferme şi pline de bune intenţii, nativul, dornic peste poate de a se implica în societate, în general, şi în viaţa oamenilor, în special, prin orice mijloace, nu are parte nicicând de anturajul pe care el şi-l doreşte, şi, oricare ar fi relaţia avută la un moment dat, acesta fiindu-i întotdeauna, invariabil, ostil, ori, în cel mai bun caz, indiferent.

Horoscop Urania 23 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Entuziasmul şi înflăcărarea pe care le puneţi în cuvintele şi în acţiunile dumneavoastră sunt apreciate. Pentru a opera o selecţie, vă alegeţi atent prietenii, păstrându-i numai pe cei care vi se aseamănă. Faptul că încă din fragedă tinereţe vă conştientizaţi talentele şi le valorificaţi într-un mod adecvat vă ajută să aveţi o ascensiune rapidă pe scara socială. Dacă vă preocupaţi continuu de ameliorarea aspectului dumneavoastră fizic şi de abordarea pe plan spiritual a unor noi orizonturi, deveniţi o persoană foarte atrăgătoare şi charismatică. In caz contrar, încrederea în sine este diminuată şi vă este mai greu să vă exprimaţi sentimentele şi să vă trăiţi în linişte emoţiile. Calitatea legăturilor afective, sociale şi amoroase este fară îndoială barometrul fericirii şi bunei dumneavoastră dispoziţii.

Dragoste :Oscilaţi între plăcerea de a flirta şi siguranţa stabilităţii sentimentale.
Bani/muncă:Ştiţi ce doriţi şi ce nu; vă puteţi permite să acţionaţi în consecinţă.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI