Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

23 Februarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 23 Februarie

Horoscop Urania 23 Februarie

Horoscop Urania 23 Februarie

Purtarea oarecum uşuratică şi tendinţa către plăcerile mondene, nu ca viciu, ci ca o condiţie„sine qua non” a vieţii sale sociale şi a imaginii cerute de activitatea profesională, îl vor face pe nativ cel mai adesea un nefericit în propria familie, dar el va fi salvat de viaţa din afara acesteia, unde nu va avea parte decât de mari satisfacţii de ordin intelectual şi chiar desfătări, nu tocmai de ordin… intelectual.

Horoscop Urania 23 Februarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Observaţia minimă asupra dumneavoastră ar fi că sunteţi o persoană care atrage atenţia. Aveţi un comportament exemplar şi o frumuseţe ce nu trec neobservate. Evident, aceste calităţi stârnesc invidia celor din jur, atât la serviciu, cât şi în societate. Cu toate că sunteţi conştient de aceasta, simplitatea şi generozitatea ce vă caracterizează vă îndeamnă mai mult să fiţi zâmbitor şi de folos celorlalţi, decât să vă arătaţi colţii, ca reacţie la prejudecăţile şi bârfelile invidioşilor. învăţaţi cu uşurinţă şi sunteţi întotdeauna dispus să vă împărtăşiţi cunoştinţele şi experienţa celor care au nevoie de ele. Profitaţi de clipa prezentă, cu bunele ocazii şi cu plăcerile pe care le oferă. Deşi sunteţi sociabil, numai atmosfera calmă a unui apus de soare vă ajută să vă refaceţi complet energia, pe plan sufletesc şi spiritual.

Dragoste :Pasionat şi plin de fantezie, vă adaptaţi diferitelor ambianţe şi dispoziţiei dumneavoastră de moment.
Bani/muncă:Nerăbdător să vă atingeţi scopurile, ardeţi uneori etape importante. Succesele dumneavoastră deranjează.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI