Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

23 Ianuarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 23 Ianuarie

Horoscop Urania 23 Ianuarie

Horoscop Urania 23 Ianuarie

Caracter distant faţă toţi de cei ce nu îi sunt în niciun fel de folos şi adesea despotic în relaţiile cu cei ce depind de el, nativul, altfel capabil de prietenii puternice, deşi puţini vor fi cei ce îi vor putea intra în graţii, va reuşi pe absolut toate planurile să ajungă la rezultatele strălucite pe care şi le doreşte, ba chiar să fie, dacă nu adulat, măcar admirat, de toţi cei care nu îi sunt de folos, de toţi cei cu care se poartă despotic.

Horoscop Urania 23 Ianuarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Aveţi nevoie de mult spaţiu pentru a respira şi a vă simţi bine. Ceilalţi au nevoie de timp ca să vă observe, să vă cunoască, să vă înţeleagă sufletul, să se familiarizeze cu dumneavoastră, înainte de a vă deveni apropiaţi. Protector, reuşiţi să rezolvaţi problemele fară să vă lăsaţi afectat de conjunctură. Nu vă este teamă să porniţi la cucerirea culmilor pe care doriţi să le urcaţi; chiar dacă uneori e posibil să cădeţi, păşind pe stânci aparent solide dar fisurate, vă ridicaţi rapid şi vă continuaţi drumul în pas alert. Viaţa nu vă scuteşte de dificultăţile ei, dar, din fericire, dumneavoastră vă păstraţi un etern optimism, o gândire pozitivă în toate situaţiile, ceea ce vă permite să vă concentraţi asupra obiectivelor pe care vi le-aţi fixat şi să găsiţi mijloacele de a le realiza.

Dragoste :Expansiv, înseninaţi viaţa partenerului dumneavoastră prin generozitate şi mici atenţii.
Bani/muncă:Nu aveţi nevoie de alţii pentru a merge pe calea cea bună, pentru că lucrând de unul singur reuşiţi cel mai bine.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI