Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

23 Mai

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 23 Mai

Horoscop Urania 23 Mai

Horoscop Urania 23 Mai

Calităţi naturale excepţionale, mai ales farmec şi inteligenţă, aceasta din urmă însă nu întotdeauna suficient exploatată, din cauza înclinaţiei sale către vagabondajul intelectual şi a unei anume incapacităţi de a se integra unui colectiv, cu reguli prea rigide pentru el, dar nativul are şanse mult mai bune dacă urmează o cale independentă şi de-a dreptul strălucită, dacă îşi alege o profesie boemă.

Horoscop Urania 23 Mai – Personalitatea Zilei de nastere.

Dragoste Partenerul trebuie să fie pentru dumneavoastră sursa din care să puteţi extrage energie şi plăcere.Este de ajuns să pocniţi din degete pentru a găsi o viziune originală a lucrurilor şi situaţiilor sau pentru a scrie regulile jocului după cum vă convine. Viaţa dumneavoastră cotidiană nu este întotdeauna armonioasă, dar sunteţi nerăbdător să găsiţi modalităţile de a introduce schimbări, de a o echilibra, de a vă reorganiza existenţa în aşa fel încât să găsiţi ritmul şi ordinea ce vi se potrivesc. Această planificare vă aduce o linişte interioară, pentru că numai în acţiune vă realizaţi cu adevărat. Nu este necesar să faceţi concesii în legătură cu idealurile sau cu felul dumneavoastră de a fi: puteţi atinge înălţimea ţintei propuse rămânând neschimbat. Iradiind o aură de mister, aveţi un efect cvasihipnotic asupra auditoriului, vrăjit de latura magică a personalităţii dumneavoastră.

Dragoste :Partenerul trebuie să fie pentru dumneavoastră sursa din care să puteţi extrage energie şi plăcere.
Bani/muncă:Sunteţi o sursă de inspiraţie şi de motivaţie pentru cercul dumneavoastră profesional.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI