Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

24 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 24 Iulie

Horoscop Urania 24 Iulie

Horoscop Urania 24 Iulie

Nativul, înzestrat cu multă îndrăzneală, dublată de o viclenie de vulpe, are şanse majore de reuşită în tot ceea ce va întreprinde (dar mai ales în sport, politică şi arte, unde poate ajunge cu uşurinţă la glorie), în oricare confruntare, indiferent de oponent, acesta rareori apucând să înţeleagă ce i se întâmplă sau care îi este ţinta finală, dar în viaţa sentimentală rolurile se inversează dramatic.

Horoscop Urania 24 Iulie – Personalitatea Zilei de nastere.

Reuşiţi într-un mod excepţional să vă umpleţi viaţa de culori, de fantezii, de aventuri şi trăiţi din plin toate emoţiile implicite. Uneori extremist în acţiuni şi în sentimente, vă este greu să găsiţi dreapta măsură. Ambiţios, nu căutaţi competiţia cu orice preţ, dar nici nu sunteţi speriat de ea. Cu toate acestea, aveţi nevoie de acţiune pentru a vă simţi motivat; dacă aceasta lipseşte, nu ezitaţi să creaţi evenimentul. Nu vă menajaţi eforturile pentru a face bine faţă rolului ce credeţi că v-a fost hărăzit în această lume. Protector, îi apăraţi pe cei pe care îi iubiţi, cu ghearele şi cu dinţii. Sincer şi loial, ca frate, părinte, soţ şi prieten dovediţi fidelitate, putându-se conta pe dumneavoastră întotdeauna şi în orice situaţie.

Dragoste :Inţelegeţi cu uşurinţă nevoile celuilalt şi i le satisfaceri cât se poate mai bine.
Bani/muncă:Perspicace, ştiţi să vă încurajaţi colaboratorii şi să vă gestionaţi bine timpul şi finanţele.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI