Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

24 Martie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 24 Martie

Horoscop Urania 24 Martie

Horoscop Urania 24 Martie

Are parte de numeroase drumuri lungi, aducătoare de mari plăceri şi deosebite satisfacţii, dar viaţa îi va fi extrem de agitată, nativii neacceptând în general neclarităţile şi contradicţiile de niciun fel şi în mod special nesuportând niciodată ideea să fie el cel contrazis. Rezolvările sale fiind mai totdeauna lipsite de tact, uneori chiar brutale, nu-l fac prea plăcut celorlalţi, dar are parte şi de mai mulţi admiratori sinceri.

Horoscop Urania 24 Martie – Personalitatea Zilei de nastere.

Extrem de curios şi avid de cunoştinţe, aţi păstrat din copilărie capacitatea de a vă minuna de toate. Când intraţi undeva, pare că o adiere primăvăratică a invadat încăperea. Dragostea de viaţă asociată cu voinţa dumneavoastră permanent activă îi determină pe cei din jur să vă caute compania. Cu toate acestea, aveţi o preferinţă pentru schimburile de cuvinte în care puneţi uneori prea multă pasiune şi sinceritate, ceea ce nu pare a fi întotdeauna pe placul interlocutorilor. Sunteţi un mare visător şi viaţa de fiecare zi poate să vi se pară de multe ori o decepţie, în raport cu prodigioasa dumneavoastră imaginaţie. Trăiţi în prezent, vă plac surprizele şi daţi dovadă de o admirabilă tenacitate.

Dragoste :Vă place să seduceţi şi să cuceriţi, dar instabilitatea dumneavoastră face greu de realizat relaţiile sentimentale durabile.
Bani/muncă:Aveţi o mare capacitate de adaptare la condiţia dumneavoastră profesională.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

1 Comentriu to “24 Martie”

  1. ANETA CIULPA says:

    ma regasesc in descriere.va multumesc si sper sa primim in continuare,date cat mai exacte

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI