Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

25 Aprilie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 25 Aprilie

Horoscop Urania 25 Aprilie

Horoscop Urania 25 Aprilie

Nativ predispus astral spre realizarea de mari reuşite, dacă îmbrăţişează o carieră ştiinţifică, diplomatică, oratorică sau oricare alta dintre cele ce îi solicită, dincolo de talentele sale naturale, memoria sa strălucită şi deosebita abilitate de a negocia şi nu neapărat (doar) material,farmecul personal de necontestat şi deosebita capacitatea de se face înţeles şi urmat de mulţimi, ajutându-l şi ele din plin.

Horoscop Urania 25 Aprilie – Personalitatea Zilei de nastere.

Ştiţi că toate cele necesare vă pot sta la dispoziţie oricând, pentru că luaţi întotdeauna măsurile obligatorii pentru a vă atinge scopurile. Sigur de dumneavoastră înşivă şi de calităţile pe care le aveţi, vă place să puteţi gândi cu calm şi să aveţi în jur un climat în care domneşte armonia. Sunteţi foarte încântat să puteţi culege roadele succeselor, deoarece acestea sunt rezultatul eforturilor şi perseverenţei dumneavoastră. Schimbările nu vă sperie, cu toate acestea, înainte de a lua decizii importante, vă consultaţi colaboratorii cei mai apropiaţi, în relaţiile cu ceilalţi, căutaţi în general să realizaţi o atmosferă armonioasă, care determină toate părţile implicate să privească în aceeaşi direcţie. Aveţi oroare de conflicte, de situaţii echivoce şi de dezacorduri.

Dragoste :Nevoia dumneavoastră de a iubi şi a fi iubit provoacă uneori o anumită risipire amoroasă.
Bani/muncă:Cu toate că puteţi să lucraţi în echipă, în general preferaţi să lucraţi singur

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI