Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

25 Octombrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 25 Octombrie

Horoscop Urania 25 Octombrie

Horoscop Urania 25 Octombrie

Extrem de calculat, dar fără pic de meschinărie în gând sau în faptă, cu o bună măsură în toate lucrurile şi în special dotat cu extrem de rara capacitate de a simţi momentul exact în care trebuie să aştepte sau să acţioneze, nativul, a cărui spontaneitate şi dorinţă de a şoca uneori nu sunt decât calcul pur, are predestinate astral destul de numeroase victorii mărunte, dar şi câteva importante succese.

Horoscop Urania 25 Octombrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Comandant unic la bordul existenţei dumneavoastră, vă conduceţi cu fermitate şi competenţă barca. Responsabil, refuzaţi să vă supuneţi vreunei autorităţi. Cavaler al timpurilor moderne, aveţi nevoie să vi se recunoască valoarea, curajul, perseverenţa şi stăpânirea de sine. Comandant şi combatant, acţionaţi în acelaşi timp pe toate fronturile. Autonom şi independent, priviţi întotdeauna înainte şi îi dispreţuiţi puţin pe cei care îşi irosesc viaţa meditând asupra trecutului. Gradul dumneavoastră de concentrare şi de atenţie este întotdeauna direct proporţional cu interesul pe care vi-l trezeşte situaţia. Intrepid, nu vă plecaţi niciodată în faţa cuiva sau a ceva. Tenacitatea şi obstinaţia dumneavoastră sunt legendare.

Dragoste :Cererile şi aşteptările dumneavoastră sunt clar stabilite; dacă nu sunt respectate, plecaţi.
Bani/muncă:Conştiincios şi eficient, posedaţi intuiţia necesară pentru a face afaceri extraordinar de productive.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI