Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

26 Aprilie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 26 Aprilie

Horoscop Urania 26 Aprilie

Horoscop Urania 26 Aprilie

Dotat de la natură cu mult farmec personal, o rafinată eleganţă şi foarte mult simţ practic, nativul, găsind întotdeauna momentul oportun de acţiune şi stăpânind la perfecţiune arta de a-l asculta pe un altul, reuşind să nu jignească pe nimeni, îşi poate amplifica succesul (sau chiar pare a şi-l datora integral) ca urmare a unei căsătorii absolut reuşite, deşi nu„ajutorul”îi este intenţia parteneriatului său.

Horoscop Urania 26 Aprilie – Personalitatea Zilei de nastere.

Dotat cu un caracter puternic, plin de energie, daţi uneori dovadă de intransigenţă; totuşi, aparenţa dumneavoastră de persoană incomodă ascunde un suflet îndrăgostit de dreptate. Stăpânit de o deosebită încredere în sine şi de o mare forţă interioară, vă permiteţi rareori excese de emotivitate, pentru că natura dumneavoastră profundă vă determină întotdeauna să analizaţi în mod raţional o situaţie, fară să cedaţi descurajării. încercaţi să vă formulaţi clar ideile în conversaţie, pentru a evita echivocul în receptarea mesajelor dumneavoastră. Metodic şi logic, apreciaţi ordinea şi disciplina. Vă este foarte greu să vă recunoaşteţi greşelile; aveţi impresia că existenţa lor v-ar ştirbi autoritatea.

Dragoste :Realist din fire, vorbiţi de pasiune şi de iubire la prima vedere cu un surâs dispreţuitor.
Bani/muncă:Motorul reuşitei dumneavoastră este preferinţa pentru lux şi pentru posesia bunurilor materiale.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI