Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

26 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 26 August

Horoscop Urania 26 August

Horoscop Urania 26 August

Fire preponderent muncitoare, activă şi implicată numai în lucruri (lucrări) practice sau cu final previzibil, nativul va avea parte de succesele de durată pe care le (bine) merită efortul său, dar reuşitele strălucitoare sunt prorocite astral a fi mai degrabă întâmplătoare, rarisime chiar şi destul de efemere, căci ceea ce poate părea a fi talent uneori nu este decât rezultatul unei munci susţinute.

Horoscop Urania 26 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Foarte activ şi cu mintea plină de idei şi de proiecte, sunteţi permanent în acţiune, lucrând repede şi bine. întrucât nu vă place să staţi pe loc, ceilalţi trebuie să vă prindă când sunteţi de faţă şi să nu se mire că în momentul următor sunteţi deja în altă parte, în căutarea unor noi încercări cu care să vă luptaţi, a unor noi aventuri şi experienţe de viaţă. Deşi sunteţi individualist, munca în echipă nu vă displace, cu condiţia să nu vi se dea ordine. Fire deschisă, lumea poate conta pe dumneavoastră pentru o mână de ajutor sau pentru un sfat. Polivalent şi versatil, vă schimbaţi părerile sau drumul dintr-un capriciu, după dispoziţia de moment, după cum suflă vântul sau, pur şi simplu, împins de curiozitate sau de dorinţa de a vedea ce se întâmplă mai încolo.

Dragoste :Vă simţiţi bine într-o relaţie calmă, armonioasă, în care domneşte moderaţia.
Bani/muncă:Energic, devotat şi pozitiv aveţi o ascensiune rapidă pe scara socială.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI