Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

26 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 26 Decembrie

Horoscop Urania 26 Decembrie

Horoscop Urania 26 Decembrie

Hărăzit„selectiv”, adică doar pentru cei pe care îi consideră demni de prietenia lui şi pentru membrii familiei, cu loialitate, fidelitate şi altruism, fără niciun rabat, chiar de va trăi şi momente de dezamăgire ori de descurajare, nativul are predestinată o carieră reuşită şi o bună recunoaştere în societate, nicio ţintă nefiindu-i de neatins, dar numărul de ratări catastrofice îl depăşeşte pe cel al reuşitelor.

Horoscop Urania 26 Decembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Dotat cu o personalitate sobră, vă place ca lucrurile să fie clare şi înţelese de toată lumea. Vă cântăriţi cuvintele, pentru că vă displace să vă repetaţi. Toate raţionamentele pe care le faceţi sunt susţinute cu argumente de o logică imbatabilă. Nu vă place să vorbiţi despre dumneavoastră şi nici măcar să fiţi animatorul unei discuţii sau dezbateri. Vă dezvăluiţi foarte puţin convingerile şi sentimentele, convins că gesturile şi acţiunile pe care le faceţi vor fi elocvente în acest sens. Persoanele care apelează la dumneavoastră sunt bine primite întotdeauna, pentru că sunteţi devotat, disponibil şi sensibil. Conştient că aveţi defecte, ca toată lumea, sunteţi gata să vă acceptaţi faptele reprobabile şi greşelile, cu condiţia ca acestea să nu vă fie reproşate în public, ceea ce nu iertaţi niciodată.

Dragoste :Partenerul dumneavoastră trebuie să păstreze discreţia asupra sentimentelor sale, să ştie să vă asculte şi să nu se erijeze în judecător.
Bani/muncă:Vă place ca munca dumneavoastră eficientă să fie subliniată şi să se considere că o parte a tortului vi se cuvine.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI