Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

26 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 26 Iulie

Horoscop Urania 26 Iulie

Horoscop Urania 26 Iulie

Nehotărât în dragoste şi adesea indiferent, va avea parte de abandonuri şi necazuri destule, reuşind relativ greu să îşi întemeieze o familie, pe care o va sacrifica cu uşurinţă unei cariere independente, singura care îi poate aduce succes, ca „om de echipă” fiind util… şi atât.

Horoscop Urania 26 Iulie – Personalitatea Zilei de nastere.

Sunteţi sensibil, pasionat şi charismatic: oamenii vi se alătură în mod spontan, fară să vă ceară ceva, numai din dorinţa de a se bucura de simpla dumneavoastră prezenţă. Amabilitatea şi bunăvoinţa nu vă împiedică totuşi să luptaţi cu îndârjire împotriva celor ce atacă valorile dumneavoastră profunde sau persoanele pe care le iubiţi. Chiar dacă în esenţă sunteţi independent şi vă simţiţi foarte bine evoluând de unul singur, vă asociaţi uneori cu oameni cu experienţă, care sunt de cele mai multe ori impresionaţi de competenţa, de potenţialul şi de numeroasele dumneavoastră aptitudini. Dacă talentele dumneavoastră artistice nu vă servesc pentru a vă câştiga existenţa, utilizaţi-le cel puţin în momentele de destindere, pentru a da farmec vieţii.

Dragoste :Dacă partenerul ştie să vă poarte bine de grijă, va fi recompensat însutit!
Bani/muncă:Rutina vă dă siguranţă, iar bugetul bine administrat vă asigură bunăstarea financiară.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI