Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

27 Aprilie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 27 Aprilie

Horoscop Urania 27 Aprilie

Horoscop Urania 27 Aprilie

Nativul, deşi frumos atât la suflet, cât şi la trup, reuşeşte contraperformanţa de a nu impresiona pe nimeni cu adevărat, fiind etichetat ca „impersonal şi inexpresiv”, chiar şi atunci când reuşeşte să se impună în societate sau în profesie, având parte numai de despărţiri şi rupturi, cu partenerii de afaceri, colegii de muncă şi prietenii, ce-i reproşează lipsa de afectivitate şi implicare, fiind predestinat legăturilor efemere.

Horoscop Urania 27 Aprilie – Personalitatea Zilei de nastere.

Inzestrat cu un caracter drept şi loial, sunteţi totuşi foarte încăpăţânat. Detestaţi să vi se spună ce să faceţi şi, cu atât mai mult, cum să faceţi. Sociabil şi prietenos, apreciaţi totuşi singurătatea şi tăcerea, care vă permit să reflectaţi la sensul profund al vieţii şi să vă urziţi în linişte planurile. Visaţi să vă sporiţi înţelepciunea, pentru a fi în măsură să înţelegeţi mai bine natura umană. Cu răbdare şi cu perseverenţă, vă urmăriţi scopurile încet, dar sigur. Nu vă încântă să fiţi nevoit să luaţi decizii, pentru că vă temeţi întotdeauna că aţi putea comite greşeli ireparabile. Convingător, apreciaţi discuţiile amicale cu condiţia să nu se transforme în dezbateri agresive. Iubitor de adevăr, aveţi oroare de mincinoşi şi de ipocriţi.

Dragoste :In ciuda unei tendinţe spre flirt, acordaţi iubiri i o mare valoare.
Bani/muncă:A cheltui este pentru dumneavoastră o înclinaţie instinctivă, aceasta fiind deseori cauza unor dezechilibre bugetare.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI