Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

27 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 27 August

Horoscop Urania 27 August

Horoscop Urania 27 August

Foarte hotărât în convingerile sale intime, deşi pare celorlalţi că personalitatea îi este ştearsă şi că iniţiativele îi lipsesc cu desăvârşire, disciplinat şi bun ascultător (de sfaturi, mai ales), nativul, cu reale şanse de îmbogăţire prin specularea (nu însă şi specula, care s-ar dovedi păguboasă) de valori imobiliare sau agricole, poate ajunge uneori în postura de lider, de sfătuitor, nelipsindu-i harul didactic.

Horoscop Urania 27 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Umanitar şi empatic, sunteţi foarte devotat atât celor apropiaţi, cât şi comunităţii. Cel mai frumos rol al vieţii dumneavoastră este să-i serviţi, să-i apăraţi, să-i ajutaţi şi să-i îndrumaţi pe cei care au nevoie. Dotat cu un excepţional discernământ, s-ar putea spune că faceţi miracole în reglarea unui conflict, în restabilirea unor relaţii, în calmarea supărărilor şi a frustrărilor. Nu vă bazaţi niciodată pe noroc, dar sunteţi mulţumit când acesta vă vine în ajutor. Răbdător, tolerant şi perseverent, nu capitulaţi niciodată în faţa obstacolelor, a amânărilor sau a problemelor. Stabiliţi repede şi cu uşurinţă relaţii de prietenie bazate pe încredere cu oamenii cu care veniţi în contact. Problemele de mediu vă frământă şi le căutaţi soluţii.

Dragoste :Eternele dumneavoastră îndoieli afectează stabilitatea relaţiilor sentimentale.
Bani/muncă:Nivelul dumneavoastră de viaţă are prioritate faţă de dorinţa de a face avere, dar, realist fiind, reuşiţi să aveţi finanţe înfloritoare.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI