Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

27 Ianuarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 27 Ianuarie

Horoscop Urania 27 Ianuarie

Horoscop Urania 27 Ianuarie

Nativ care evoluează pe un plan superior, îndepărtat celor de rând, ca de la cer la pământ, uneori unul legat de artă sau diplomaţie, dar care este mult prea marcat de importanţa rolului pe care crede el că îl are dejucat în viaţă şi societate pentru a fi cu adevărat fericit, şi aceasta şi pentru că nu este deloc înţeles de familie, pe care nici el nu o înţelege deloc, deşi se străduieşte din răsputeri să o facă.

Horoscop Urania 27 Ianuarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Aveţi, fară îndoială, ceva foarte special ca personalitate şi ca mod de gândire. Sunteţi înconjurat de o aură de mister şi aceasta se datorează în principal marii dumneavoastră sensibilităţi. Prin urmare, este foarte important să nu ti pierdeţi sau să o ignoraţi vreodată. Aveţi relaţii privilegiate i cu cei care vă seamănă, sau cu care vă întâlniţi în plan sufletesc. Deoarece sunteţi o persoană loială, cei apropiaţi ştiu că pot conta pe dumneavoastră, atât pentru a fi ascultaţi cât şi pentru a rezolva o problemă, sau a organiza un eveniment – pentru cei din jur sunteţi importanta persoană ce deţine soluţiile practice. Marea dumneavoastră emotivitate vă ghidează acţiunile; dacă reuşiţi să o stăpâniţi bine şi să-i daţi ascultare, ea vă va permite să vă realizaţi deplin, să vă concretizaţi visele şi să va atingeţi obiectivele.

Dragoste :Ştiţi să-l ascultaţi pe celălalt, să-i înţelegeţi stările sufleteşti şi să răspundeţi nevoilor sale.
Bani/muncă:Pentru a ajunge pe culmi, trebuie să ştiţi să vă asumaţi riscuri, chiar dacă ele sunt calculate.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI