Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

27 Iunie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 27 Iunie

Horoscop Urania 27 Iunie

Horoscop Urania 27 Iunie

Lipsit de o personalitate cu adevărat puternică, caracterizat în principal de inconsecvenţă şi instabilitate, nativul are un destin astral destul de neclar, reuşitele şi ratările sale părând a fi datorate exclusiv doar celor aflaţi în anturajul său, de la colegi de muncă la membrii familiei, de aceştia din urmă părând a depinde în totalitate din punct de vedere afectiv şi emoţional, uneori şi material.

Horoscop Urania 27 Iunie – Personalitatea Zilei de nastere.

După multe experienţe semnificative pe plan uman, ştiţi să savuraţi clipa prezentă, să apreciaţi magia momentului. Raţional, sensibil şi încrezător în sine, doriţi să nu neglijaţi nimic, să nu pierdeţi nimic din activităţile sau din schimbările ce au loc în jurul dumneavoastră. Vă aruncaţi în acţiune, fară să vă faceţi griji în legătură cu finalul acesteia sau cu posibilele ei consecinţe. Pentru că ştiţi foarte bine ce anume vă stimulează, reuşiţi uneori să descoperiţi drumuri neexplorate sau senzaţii noi, pentru a găsi motivaţia necesară mersului dumneavoastră înainte. Deşi sunteţi sentimental şi, oarecum, ataşat trecutului, alergaţi către viitor, acordându-vă răgazul de a trăi din plin plăcerile şi fanteziile ce vă apar în cale.

Dragoste :Sunteţi fericit într-o relaţie în care regulile şi rolurile sunt bine definite.
Bani/muncă:Pentru dumneavoastră, nici un sacrificiu nu este prea mare pentru a atinge punctul cel mai înalt pe plan financiar.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI