Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

27 Octombrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 27 Octombrie

Horoscop Urania 27 Octombrie

Horoscop Urania 27 Octombrie

Predestinat astral să fie pe placul mulţimilor, dar mai ales înzestrat cu o îndrăzneală şi un curaj frizând uneori nebunia, prin lipsa oricărei măsuri în acţiune şi acceptarea oricărui risc potenţial, nativul nu va fi ocolit de marile succese, dar acestea vor fi conjuncturale, fie preponderent superficiale, „la modă şi pierind odată cu moda”, fie dintre cele ce vor avea în egală măsură partizani şi contestatari pătimaşi.

Horoscop Urania 27 Octombrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Dat fiind că sunteţi modest şi umil, sărăcia lucie nu vă sperie, pentru că nu acordaţi decât o importanţă relativă bunurilor materiale şi luxului. Cinstit în esenţă, îi detestaţi deschis pe mincinoşi şi pe ipocriţi; când îi întâlniţi, îi condamnaţi fară apei, convins că cine a minţit o dată va mai minţi. înclinat spre filozofie, aveţi obişnuinţa de a pune totul sub semnul întrebării, chiar şi lucrurile sau valorile cele mai solid stabilite, fie şi numai pentru a le testa soliditatea. Acceptaţi cu mare greutate să vă recunoaşteţi erorile; spre a reuşi, trebuie să vă izolaţi pentru a reflecta şi a vă pansa rănile din amorul propriu, înainte de a avea curajul să mărturisiţi public. Detestaţi să fiţi deranjat pentru frivolităţi.

Dragoste :Inarmat cu valori riguroase, sunteţi convins că o relaţie nu poate supravieţui decât într-o atmosferă de onestitate.
Bani/muncă:Preferaţi să realizaţi singur ceea ce întreprindeţi şi să puteţi beneficia de întregul profit.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI