Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

28 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 28 August

Horoscop Urania 28 August

Horoscop Urania 28 August

Deşi dotat cu certe calităţi, nativul, aparent tern şi destul de apatic în manifestări, poate avea parte de mici succese, peste aşteptările binevoitorilor„dezinteresaţi” care l-au integrat iniţial în anturajul lor, în rol de discipol, pentru că nu reprezenta niciun pericol pentru ei, dar poate obţine la fel de bine succese notabile, în situaţia în care nu aşteaptă nimic de la nimeni şi este el însuşi călăuzitorul propriei cariere.

Horoscop Urania 28 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Obişnuit cu atenţia şi cu încurajările celor apropiaţi, precum şi cu aprecierile şi judecata celorlalţi, sunteţi întotdeauna surprins şi destabilizat atunci când cei din jur nu se mai ocupă de dumneavoastră. Veşnic preocupat de studiu, mereu ocupat cu rezolvarea unor probleme, rataţi de multe ori evenimentele ce se derulează sub ochii dumneavoastră şi nu daţi atenţie tuturor frumuseţilor din lume. Plin de talente, puteţi avea o contribuţie importantă într-o asociere. Perseverent, sunteţi capabil de eforturi susţinute pentru a vă duce la capăt activităţile începute. Nu sunteţi ambiţios, aşa că nu vă străduiţi să vă îndepărtaţi de cărările bătute şi să vă aventuraţi spre noi experienţe, ce v-ar permite să vă îmbogăţiţi cunoştinţele, să descoperiţi alte orizonturi, să ajungeţi pe înălţimi.

Dragoste :Singuratic şi iubitor al propriei libertăţi, vă este greu să stabiliţi legături profunde.
Bani/muncă:Prudent şi chibzuit, rutina şi obişnuinţele vă dau siguranţă şi vă motivează.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

1 Comentriu to “28 August”

  1. daniela fasca says:

    Multumesc Urania

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI