Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 14-20 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 14-20 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

28 Februarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 28 Februarie

Horoscop Urania 28 Februarie

Horoscop Urania 28 Februarie

Nativul, care se descurcă oricum acceptabil, în orice domeniu, este predispus astral unei cariere literare sau ştiinţifice, inclusiv construcţia de maşini, maşinării sau alte diferite invenţii, dar bunăstarea materială îi va fi cu adevărat remarcabilă doar dacă se va ocupa singur, ca un adevărat negustor, de latura comercială a pasiunii (şi harului), orice colaborare fiind nefericită pentru el.

Horoscop Urania 28 Februarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Aventurier, parcurgeţi lumea cu paşi mari, dorind să vedeţi totul, să experimentaţi totul, să învăţaţi totul. Idealist şi convins că aveţi o misiune de îndeplinit, porniţi la drum lăsând în urmă tot ce aţi dobândit deja. în asemenea condiţii, e greu de ajuns la stabilitate. Dar, la urma urmelor, după ce alergaţi? Nu v-aţi putea găsi echilibrul şi pacea în activităţi desfăşurate mai aproape de casă? Drumurile lungi comportă multe riscuri şi decepţii. Cu cât îmbătrâniţi, cu atât mai necesară este prudenţa. Puteţi fi un model, un exemplu, o persoană importantă care oferă celorlalţi soluţii practice şi, într-un fel, un mesager pentru cei din jur, dacă reuşiţi să rămâneţi, pentru a le împărtăşi cunoştinţele şi ideile dumneavoastră.

Dragoste :Ca să vă implicaţi profund într-o relaţie sentimentală, ar trebui să fiţi convins să nu plecaţi, ceea ce e greu.
Bani/muncă:Responsabil şi disciplinat, învăţaţi bine lecţiile şi ştiţi să le folosiţi.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 6.05.2022 Luna în Balanţă, de la 15:57 în Scorpion. Aerisim bine casa şi ne pregătim pentru o seară veselă cu prietenii în jurul unei căni de vin fiert. Sfat culinar: conopidă drept garnitură.

29 aprilie - GheorgheTomozei, Florin Călinescu, Jerry Seinfeld, William Randolph Hearst, Duke Ellington, Tom Ewell, Celeste Holm, Zubin Mehta, Dale Earnhardt, Kate Mulgrew, Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer, Andre Agassi, Uma Thurman, Jo O'Meara, Master P.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI