Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

29 Aprilie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 29 Aprilie

Horoscop Urania 29 Aprilie

Horoscop Urania 29 Aprilie

Reuşită relativ târzie, dar trainică, obţinută prin foarte multă trudă, de vină fiind doar asprimea, chiar intransigenţa sa, în cele mai nepotrivite momente, faţă de sine însuşi în primul rând, dar, aproape în egală măsură, şi faţă de partenerii săi, nativul fiind dominat şi de o poftă nesăţioasă de câştig, mai ales bănesc, de credinţa sa că„le ştie pe toate”şi de dorinţa arzătoare de a fi „popular” cu orice preţ.

Horoscop Urania 29 Aprilie – Personalitatea Zilei de nastere.

Autonom şi independent, nu faceţi parte dintre cei care se alătură gloatei, pentru că aşa fac toţi. Aveţi idei şi metode de lucru proprii. Foarte activ, ca să nu spunem hiperactiv, resimţiţi întotdeauna nevoia mişcării, a luptei, a provocării adresate altora şi propriei persoane. Nevoile, dorinţele şi ambiţiile dumneavoastră par de multe ori nerealiste, dar contrar tuturor aşteptărilor, reuşiţi în general să le concretizaţi, datorită unei încrederi nelimitate în propria persoană şi a unei uimitoare îndrăzneli. Deosebit de nerăbdător, vă displace profund să fiţi nevoit să aşteptaţi, oricare ar fi motivul. Intuitiv şi impulsiv, aveţi uneori tendinţa de a pune căruţa înaintea boilor şi de a vă dori rezultate înainte de a fi făcut eforturile necesare.

Dragoste :Puterea de seducţie şi farmecul personal vă multiplică succesele pe planul relaţiilor sentimentale.
Bani/muncă:Independent şi stăpân pe sine în decursul acţiunilor, sunteţi un bun candidat pentru un post de conducere.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

1 Comentriu to “29 Aprilie”

  1. Andu says:

    oricum exista metode de corectie a acelor neajunsuri , multumim si pe viitor vom sti sa le corectam , oricum banii cel putin la mine nu ma mai preocupa atat de mult , nu caut chiar cu orice pret sa fiu popular , calea de mijloc este cea mai buna , nici in lumina reflectoarelor dar nici omul din umbra , si vorba accea ca sa iti dai seama ca esti prost iti trebuie ceva minte , deci nu , nu le stiu pe toate , insa din punct de vedere nativ e adevarat tot ceea ce ati spus , insa mai intervine si educatia primita cu voie buna sau cu forta .

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI