Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

29 Ianuarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 29 Ianuarie

Horoscop Urania 29 Ianuarie

Horoscop Urania 29 Ianuarie

Nativul nu pare să fie niciodată pe deplin satisfăcut de opera sa, fiind mânat mereu către ţinte cu un final imprevizibil oricui, chiar şi lui, dar va avea parte de o viaţă frumoasă, ce doar altora le va părea furtunoasă, cu mai multe perioade de măreţie şi fast, însă liniştea în familie va fi întotdeauna într-un raport invers momentelor de vârf şi de declin în carieră, calmul (în casă) corespunzând perioadei de plat din carieră.

Horoscop Urania 29 Ianuarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Aveţi o energie debordantă. După dumneavoastră, e important să existe mişcare, agitaţie, schimbări de poziţie! Fie situaţia pozitivă sau nu, dacă există acţiune, dumneavoastră vă implicaţi fară reţinere. Nu vă simţiţi bine decât dacă vă aflaţi în centrul animaţiei, în chiar vârtejul tornadei. Din păcate, în felul acesta vă risipiţi adesea energia în acţiuni lipsite de importanţă sau dinainte pierdute; diversificându-vă astfel activităţile, vă reduceţi şansele de reuşită. Fixaţi-vă mai atent obiectivele, determinaţi măsurile necesare pentru realizarea lor şi aplicaţi-le cu consecvenţă. Concentraţi-vă în acest mod asupra aspectelor pozitive care vă pot aduce foloase pe termen mediu sau lung. Aveţi o stea bună, dar alergaţi atât de repede, încât aceasta nu poate ţine pasul cu dumneavoastră.

Dragoste :Sunteţi mai mult galant decât seducător şi mai atras de grup decât de cuplu; dragostea nu este o prioritate pentru dumneavoastră.
Bani/muncă:In activitatea profesională, aveţi o contribuţie importantă la realizările celorlalţi, păstrându-vă totuşi identitatea şi originalitatea.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI