Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

29 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 29 Iulie

Horoscop Urania 29 Iulie

Horoscop Urania 29 Iulie

Perfect echilibru între aşteptare şi acţiune, autoritate aproape despotică şi linguşire fără slugărnicie, pentru un nativ care nu are niciun fel de scrupul în a se folosi de ceilalţi la maximum, dar niciuna dintre „victime” nu se va simţi nicidecum exploatată, ci, dată fiindu-i abilitatea deosebită, de-a dreptul flatată, căci este o persoană cu caracter frumos şi deosebit de plăcută (atunci când nu…).

Horoscop Urania 29 Iulie – Personalitatea Zilei de nastere.

înarmat cu un număr impresionant de înalte şi foarte precise criterii, cu o viziune critică asupra lucrurilor, sunteţi convins că puteţi obţine întotdeauna ceea ce doriţi, în ciuda faptului că păreaţi a fi o persoană uşor de cucerit şi un jucător corect, acţiunile vă sunt orientate înainte de toate spre satisfacerea propriilor nevoi şi dorinţe, numai spre realizarea visurilor şi intereselor dumneavoastră. Nu uitaţi că gesturile, cuvintele, acţiunile şi deciziile au consecinţele lor nu doar pentru dumneavoastră ci şi, de multe ori indirect, pentru alţii; nu este permisă şi nici acceptabilă utilizarea oricăror mijloace. Veţi întâlni persoane tot atât de ambiţioase ca dumneavoastră; prin urmare, trebuie să învăţaţi să jucaţi corect şi să vă retrageţi cu eleganţă atunci când pierdeţi. Sunteţi inteligent şi energic: Universul vă rezervă multe roluri importante în marea piesă de teatru care este viaţa.

Dragoste :Cu detaşare faţă de trecut, profitaţi din plin de momentele prezentului petrecute în cuplu.
Bani/muncă: Competent şi impulsiv, faceţi bani, dar şi datorii, cu uşurinţă.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI