Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

29 Martie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 29 Martie

Horoscop Urania 29 Martie

Horoscop Urania 29 Martie

Niciodată sentimental întru totul, se dovedeşte întotdeauna foarte raţional, de un pragmatism pe care şi-l cultivă la rangul de artă, nativul ia aproape întotdeauna cele mai corecte decizii, datorită perfectei stăpâniri de sine, maleabilităţii şi priceperii sale de a se adapta la orice situaţie şi oricărui mediu, fiind salvat providenţial şi de şanse nesperate, de care altul nu ar avea nicicând parte, atunci când se întâmplă să se înşele.

Horoscop Urania 29 Martie – Personalitatea Zilei de nastere.

Impetuos, dispuneţi de o nemăsurată şi redutabilă energie atât pe plan fizic, cât şi pe planurile psihic şi sexual. Pentru ca viaţa să vă fie echilibrată şi armonioasă, trebuie să canalizaţi această energie, să o stăpâniţi şi să reuşiţi să eliminaţi regulat excesul, pentru că altfel există riscul să deveniţi agresiv şi rău cu sine şi cu ceilalţi. Dotat cu o mare încredere în propria persoană şi în viaţă, vă parcurgeţi drumul cu tenacitate şi curaj, mereu în căutarea unor noi aventuri, a unor noi proiecte de realizat, a unor noi provocări cărora să le răspundeţi. Dacă vi se vorbeşte amabil, cei din jur pot obţine totul de la dumneavoastră, dar, dacă cineva îndrăzneşte să vă ordone ceva sau să vă oblige la un anumit comportament, vă revoltaţi.

Dragoste :Daţi dovadă de multă generozitate şi de entuziasm.
Bani/muncă:Ar fi mai bine să aşteptaţi reuşita, înainte de a vă lăuda cu ea.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI