Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

29 Noiembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 29 Noiembrie

Horoscop Urania 29 Noiembrie

Horoscop Urania 29 Noiembrie

Indrăzneala nobilă, de cele mai multe ori altruistă, relativa bunăvoinţă arătată oricui, până şi oponenţilor săi ticăloşi şi perseverenţa dusă până la încăpăţânare, atunci când e vorba de cauze pe care el le consideră drepte, este sfânta treime de calităţi ce îl ajută pe nativ să obţină destul de facil multe dintre succesele sale, dar viaţa, atât cea publică, cât şi cea privată, îi este destul de agitată.

Horoscop Urania 29 Noiembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Fiinţă caracterizată de excese şi de lipsă de măsură, aveţi nevoie de multă acţiune. Dinamic, vă entuziasmaţi repede şi vă înflăcăraţi în faţa celei mai neînsemnate provocări; este foarte greu să ţină cineva pasul cu dumneavoastră, îndrăgostit de libertate, nu faceţi parte dintre cei ce se lasă înlănţuiţi. Lipsit de spaţiu, deveniţi tot atât de agitat ca un leu în cuşcă. Cu toate că nesupunerea vă este caracteristică, sunteţi totuşi o persoană cu respect faţă de ceilalţi şi de ierarhie. Generos, detestaţi servilismul şi cruzimea. Iubitor de călătorii fizice şi spirituale, aveţi dorinţa de a învinge, puterea de a seduce şi talent pentru limbi. Vă place să răspundeţi provocărilor de orice gen, cu condiţia ca acestea să vă ajute să progresaţi şi să urcaţi tot mai sus, atât pe plan profesional, cât şi în sufletul oamenilor.

Dragoste :Permanent avid de noi experienţe, este foarte greu să fiţi subjugat de cineva.
Bani/muncă:Realist şi intolerant faţă de incompetenţă, vă asiguraţi rapid siguranţa materială.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI