Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

29 Octombrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 29 Octombrie

Horoscop Urania 29 Octombrie

Horoscop Urania 29 Octombrie

Gustul ostentativ pentru podoabe, arabescuri, brizbizuri şi tot felul de fleacuri este doar o faţadă autoimpusă nu numai a unui caracter şi suflet deosebit de frumos, ci şi a unui spirit întreprinzător; dacă alege o carieră legată de artă sau de„manipulare prin vorbe”, nativului îi sunt hărăzite astral reuşite strălucite şi substanţiale, iar de va fi să se piardă în mulţime, o viaţă de cuplu aproape perfectă.

Horoscop Urania 29 Octombrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Observator retras, dar foarte atent întotdeauna la tot ce se întâmplă şi se spune în jur, nu vă amestecaţi într-o discuţie decât atunci când consideraţi că afirmaţiile dumneavoastră sunt solide şi la obiect. Dotat cu un bun spirit de sinteză, posedaţi abilitatea de a vă destabiliza conlocutorii printr-un simplu comentariu. Uşor susceptibil, nu vă încredeţi niciodată în aparenţe. Voluntar şi autonom, aveţi multă încredere în propria competenţă şi contaţi întotdeauna numai pe dumneavoastră înşivă. Oarecum manipulator, ştiţi să-i faceţi pe oameni să vă încredinţeze secrete şi confidenţe. în orice împrejurare, găsiţi mijlocul de a întoarce situaţiile în avantajul dumneavoastră. Aveţi o energie debordantă şi o sexualitate pretenţioasă. Curios din fire, vă place să porniţi în căutarea aventurii.

Dragoste :Pentru dumneavoastră, cinstea şi adevărul sunt mai valoroase decât pasiunea şi aşteptările înşelătoare.
Bani/muncă:Siguranţa financiară este importantă pentru dumneavoastră şi vă petreceţi viaţa lucrând pentru a o obţine.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI