Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 21-27 Mai 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 21-27 Mai 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

3 Iunie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 3 Iunie

Horoscop Urania 3 Iunie

Horoscop Urania 3 Iunie

Şansele, deloc mici şi nu tocmai puţine din viaţă, sunt insuficient valorificate de nativ, adesea acestea întorcându-i-se chiar împotrivă, din cauza incapacităţii sale de a dialoga şi a unui oarecare sadism, dar o mai mare prudenţă în luarea deciziilor „mici” poate avea urmări pozitive extrem de importante.

Horoscop Urania 3 Iunie – Personalitatea Zilei de nastere.

Trebuie să vorbiţi mai puţin şi să lucraţi mai mult pentru a fi parte în acţiune, în eveniment. Pentru a reuşi să vă realizaţi visele şi a ajunge pe culmi, e nevoie să fie urmate câteva reguli. Inteligent şi realist, ştiţi că aveţi un loc sub soare, dar nu folosiţi întotdeauna mijloacele potrivite pentru a ajunge la el. Sunt necesare eforturi, trebuie concepute planuri şi acestea se cer respectate. Numai utilizându-vă talentele, fară a căuta să străluciţi într-un domeniu pe care nu îl
stăpâniţi, veţi găsi motivaţii solide şi veţi avea cele mai bune rezultate. Continuaţi-vă mersul pe cărările bătute, în zona pe care o cunoaşteţi, perfecţionaţi-vă îndemânarea şi aptitudinile pentru a vă spori competenţa şi pentru a putea excela în domeniul dumneavoastră.

Dragoste :Vă stă în putinţă să adăugaţi relaţiei dumneavoastră un strop de magie, prin simpla apreciere a prezenţei celuilalt.
Bani/muncă:Cu ochii aţintiţi asupra scopului propus, păstraţi ritmul şi activaţi pentru a avansa.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 21-27 Mai 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 20.05.2022 Luna în Scorpion. Dacă aveţi timpul, cheful şi banii necesari, cel mai bine este să petreceri toată ziua la SPA, cu băi şi împachetări calde. Sfat culinar: salată cu crutoane.

20 mai - Kristin Lavransdatter, Jimmy Stewart, George Go-bel, Anthony Zerbe, Stan Mikita, Joe Cocker, Cher (Cherilyn Sarkisian La Piere), Bronson Pinchot, Busta Rhymes.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI