Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

3 Octombrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 3 Octombrie

Horoscop Urania 3 Octombrie

Horoscop Urania 3 Octombrie

Caracter destul de taciturn şi întunecat, încercând fără niciun rezultat să mimeze contrariul, nativul este predestinat astral unei vieţi dominate de banal, lipsit fiind de bucuriile cele mai elementare, dar este capabil şi de reuşite majore, cu condiţia de a se folosi de oportunitatea ivită la un moment dat, a unei cariere independente şi cea de a nu se lăsa impresionat în mod negativ de nereuşitele sale momentane.

Horoscop Urania 3 Octombrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Aventurier, independent şi ingenios, sunteţi întotdeauna gata să vă lansaţi în acţiune, să participaţi la proiecte interesante; sunteţi fericit că viaţa oferă atâtea surprize şi situaţii neprevăzute. Cu toate că sunteţi interesat de mai multe domenii, cel pe care îl preferaţi este idila, prin care sufletul dumneavoastră de Don Juan se poate exprima liber, oferindu-vă multă fericire. Rămâne să vedeţi singur dacă fantasmele amoroase pot deveni realitate sau dacă, la urma urmelor, nu sunt mai interesante pentru dumneavoastră dacă rămân în domeniul visului. Sociabil şi simpatic, aveţi un cerc social larg în care nu vă plictisiţi niciodată. Vă cam lipseşte răbdarea în situaţiile stresante, aşa că trebuie să învăţaţi să fiţi tolerant, pentru a vă putea face auzit mesajul.

Dragoste :Partenerul trebuie să dea dovadă de respect, de diplomaţie şi să aibă un caracter puternic.
Bani/muncă:Vă conduceţi destul de bine finanţele, dar emoţiile dumneavoastră vii aduc uneori prejudicii activităţilor pe care le desfăşuraţi.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI