Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

30 August

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 30 August

Horoscop Urania 30 August

Horoscop Urania 30 August

Nativul de sex bărbătesc, ignorându-şi aproape complet toate calităţile proprii, îşi va face o adevărată virtute din tendinţa de a se folosi de serviciile şi ajutorul femeilor pentru a reuşi în carieră şi a dobândi bunăstarea materială dorită, în timp ce nativul de sex femeiesc nu va apela niciodată la niciun fel de ajutor sau se va folosi de tertipuri, reuşind toate aceste lucruri doar prin meritul său personal, prin mijloace proprii.

Horoscop Urania 30 August – Personalitatea Zilei de nastere.

Toţi cei din jur ştiu că sunteţi o fiinţă excepţională şi vă apreciază la justa valoare. Capabil de o rară maturitate şi de o seriozitate de toată lauda, la nevoie, nu dispreţuiţi plăcerea şi distracţia când vine timpul unei petreceri. Sunteţi conştient de potenţialul dumneavoastră, ştiţi să vă folosiţi în mod adecvat atuurile şi să vă argumentaţi punctele de vedere. întrucât aveţi o mare deschidere spirituală, sunteţi politicos, binevoitor, amabil şi de încredere, nu vi se poate refuza nimic. Calităţile dumneavoastră: un marcat simţ al umorului, raţionamentele şi sfaturile corecte vă asigură succesul şi o mare admiraţie din partea celor apropiaţi. Aveţi o nevoie aproape vitală de a vă simţi util, de a ajuta, de a proteja şi de a ţine farul pe timp de furtună.

Dragoste :Aveţi nevoie de un partener activ, independent, inteligent şi respectuos.
Bani/muncă:Căutaţi afacerile bune şi investiţi în plasamente sigure şi profitabile.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI