Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

30 Ianuarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 30 Ianuarie

Horoscop Urania 30 Ianuarie

Horoscop Urania 30 Ianuarie

Din cauza unei excesive încrederi în sine şi a supraevaluării, nu a calităţilor sale, cu care este din plin înzestrat, ci a propriilor mijloace de comunicare şi exprimare în raportul cu ceilalţi, nativul, deşi va cocheta de mai multe ori cu ocazii favorabile, deşi va triumfa în destule dintre încercările sale, va sfârşi invariabil prin a fi întotdeauna dezamăgit, căci niciun elogiu nu-i este de ajuns.

Horoscop Urania 30 Ianuarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Vă place să navigaţi în mister şi intrigă. Să descifraţi, să analizaţi şi să disecaţi pentru a înţelege: iată activitatea pe care o preferaţi. întrucât dumneavoastră înşivă nu sunteţi o fire foarte deschisă, îi apreciaţi pe cei care îşi ascund bine grădina secretă. Uşoara dumneavoastră înclinaţie spre atitudini revoluţionare vă determină, din păcate prea des, să fiţi lipsit de diplomaţie; aceasta nu este lipsită de importanţă dacă vrem să păstrăm bunele relaţii. Pe scurt, aţi putea totuşi să respectaţi mai mult eticheta. Pentru a vă realiza obiectivele şi a cunoaşte succesul, e necesar totuşi să faceţi ceea ce vă dictează inima, adică să vă rezumaţi la acţiunile care vă convin şi în cursul cărora vă simţiţi bine. încercaţi să atenuaţi „tenebrele” din firea dumneavoastră, transformându-le în lumină şi, în felul acesta, veţi atrage binele.

Dragoste :Aveţi nevoie de calm în relaţia dumneavoastră sentimentală.
Bani/muncă:Invăţaţi, înţelegeţi şi puneţi în practică învăţămintele; banii nu vă vor lipsi niciodată.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI