Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

30 Martie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 30 Martie

Horoscop Urania 30 Martie

Horoscop Urania 30 Martie

Victimă aproape sigură (mai ales dacă nativul este femeie), dincolo de posibilele sale realizări, care totuşi nu vor lipsi, viaţa, cariera şi starea materială fiindu-i exploatate cu promptitudine şi neruşinare de tot felul de paraziţi, din cauza spontaneităţii şi a sincerităţii sale excesive, a încrederii în ceilalţi şi a predispoziţiei sale de a săvârşi tot felul de imprudenţe, datorate dorinţei de nestăvilit de a se face util(ă) şi plăcut(ă).

Horoscop Urania 30 Martie – Personalitatea Zilei de nastere.

Carismatic când doriţi, aveţi darul de a fascina şi de a atrage, mai ales datorită expresivităţii privirii dumneavoastră. Consideraţi că frumuseţea interioară a unei persoane şi modul ei de a gândi şi de a judeca lucrurile sunt criterii mult mai importante decât aspectul estetic al corpului, care, de altfel, nu vă suscită decât puţin interes. Curios din fire, doriţi să ştiţi întotdeauna totul şi cât mai repede. Activităţile cerebrale fac parte integrantă din viaţa dumneavoastră şi setea de cunoaştere ce vă caracterizează este alimentată de o combativitate mereu gata să se manifeste. Inteligent şi intuitiv, sunteţi în acelaşi timp raţional şi clarvăzător; persoanele din anturajul dumneavoastră vă cer părerea înainte de a lua o decizie.

Dragoste :Ar trebui să daţi mai multă ascultare impulsurilor corpului dumneavoastră.
Bani/muncă:In orice situaţie, vă investiţi întreaga energie şi toate forţele.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI