Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

30 Septembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 30 Septembrie

Horoscop Urania 30 Septembrie

Horoscop Urania 30 Septembrie

Ca rezultat al firii sale idealiste, având pronunţata tendinţă de a nu evalua întotdeauna corect realităţile ce-I înconjoară şi relaţia sa cu ceilalţi, dar şi comportamentul său nu totdeauna suficient de pozitiv, nativul va avea parte de o viaţă uşor instabilă, nu lipsită însă de câteva perioade de satisfacţii, atunci când nu se lasă pradă evenimentelor de tot felul ce îi potopesc existenţa.

Horoscop Urania 30 Septembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

în acord cu emoţiile profunde şi cu dorinţele dumneavoastră potenţiale, vă exprimaţi deschis chinuitoarele frământări interioare, fară să vă pese de bârfele, de judecăţile şi de şuşotelile ce pot fi auzite când treceţi. Vă asumaţi pe deplin ideile şi acţiunile; le urmaţi cu răbdare, dar cu fermitate şi, de multe ori, în cel mai mare secret. Vă continuaţi drumul, trecând printr-o mulţime de aventuri şi de explorări, care vă îmbogăţesc experienţele şi cunoştinţele şi vă ajută să vă atingeţi scopul. Luaţi măsurile necesare pentru a păstra întotdeauna controlul asupra vieţii dumneavoastră private şi profesionale, facând uneori efortul de a vă depăşi, pentru a nu fi obligat să faceţi concesii sau compromisuri şi, mai ales, pentru a nu capitula.

Dragoste :Sunteţi sursa de inspiraţie şi de motivaţie atât a partenerului, cât şi a relaţiei dumneavoastră.
Bani/muncă:Conştient de puterea banilor, vă asiguraţi o situaţie financiară de invidiat.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI