Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

31 Ianuarie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 31 Ianuarie

Horoscop Urania 31 Ianuarie

Horoscop Urania 31 Ianuarie

Nestatornic atât în idei, cât şi în spirit, genul băgăreţ, bârfitor şi doritor peste poate de lua „prim-planul”, de a fi luat în seamă cu orice preţ, nativul, care nu precupeţeşte niciun efort pentru asta, este predispus astral să îşi transforme aceste teribile defecte în calităţi remarcabile, dovedindu-se în final tuturor celorlalţi ca un inventiv ori ca un inovator de prim-rang, demn să fie, dacă nu respectat, măcar remarcat.

Horoscop Urania 31 Ianuarie – Personalitatea Zilei de nastere.

Aveţi mari dificultăţi în a vă administra timpul, ceea ce vă face să alergaţi, să vă agitaţi şi să vă simţiţi adesea la capătul puterilor, cu impresia că nu aţi făcut tot ce era plănuit sau dorit. Pentru a fi satisfăcut, trebuie să învăţaţi ce înseamnă organizarea şi disciplina. Aveţi multă prestanţă şi faceţi întotdeauna o bună primă impresie; aceasta vă permite să deschideţi uşi şi să avansaţi ca poziţie socială cu multă uşurinţă. Sunteţi într-o oarecare măsură „termometrul” celor din jur: mergeţi la dreapta, merg şi ei într-acolo; priviţi în depărtare, fac şi ei la fel. Dacă ştiţi că viaţa este presărată cu mici bătălii, ştiţi şi că sunteţi bine înarmat pentru a le câştiga. Umorul vă este un aliat important, cultivaţi-l.

Dragoste :Nu sunteţi oare puţin cam prea dificil? Nu idealizaţi oare prea mult viaţa de cuplu? Vă este greu să înnodaţi o relaţie durabilă.
Bani/muncă:Aveţi proiecte mari şi ţintiţi departe; deţineţi reţeta câştigătoare.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI