Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

31 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 31 Iulie

Horoscop Urania 31 Iulie

Horoscop Urania 31 Iulie

Cu idei ce par, şi chiar sunt, destul de puţine, deosebit de ferm în atitudinea sa, dar şi dotat cu mare voinţă şi putere de muncă, în ciuda viziunilor sale adesea rigide, nativul îşi va atinge aproape întotdeauna ţelul propus, oricât de înalt ar fi el în final, atâta vreme cât va adopta cu înţelepciune politica „paşilor mici”, având în final satisfacţia calmă a recunoaşterii, a succesului binemeritat.

Horoscop Urania 31 Iulie – Personalitatea Zilei de nastere.

Unii spun că sunteţi încăpăţânat şi independent, chiar asocial, şi, cu toate că vă simţiţi uşor lezat, nu aveţi timp de pierdut cu aceste opinii; viaţa e prea scurtă şi prea frumoasă ca să puteţi accepta să fie întunecată de părerile greşite, de bârfe şi de prejudecăţi. Puteţi să reuşiţi şi să depăşiţi cu mult limitele pe care vi le-aţi impus. Aptitudinile şi forţa dumneavoastră interioară sunt incredibile şi trebuie să le dezvoltaţi la maximum. Toate eforturile pe care le faceţi pentru a avansa, a învăţa, a produce, a evolua şi a urca spre înălţimi sunt recompensate la justa lor valoare. Serios, uneori chiar auster, uitaţi că trebuie să vă şi distraţi şi să vă acordaţi un răgaz de timp pentru a vă reface energia fizică şi mentală, pentru a da culoare ambianţei.

Dragoste :Din păcate, vedeţi relaţia sentimentală ca pe o afacere: trebuie să aducă dividende.
Bani/muncă:Vă place să preluaţi conducerea operaţiunilor şi sunteţi avizat când faceţi investiţii.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI