Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

31 Martie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 31 Martie

Horoscop Urania 31 Martie

Horoscop Urania 31 Martie

în mod evident cel mai echilibrat dintre nativii zodiei, cu suflet deosebit de frumos şi o mare putere de muncă, are predestinată astral o viaţă fericită,„sub lumina reflectoarelor”, cel mai adesea boemă, uneori chiar şi în cadrul familiei şi întotdeauna în carieră, reuşind cu uşurinţă să cucerească stima şi simpatia celorlalţi, invidiile duşmanilor, ce nu-i vor lipsi, fiind bine mascate, din teama acestora de a nu cădea în ridicol.

Horoscop Urania 31 Martie – Personalitatea Zilei de nastere.

în mod evident cel mai echilibrat dintre nativii zodiei, cu suflet deosebit de frumos şi o mare putere de muncă, are predestinată astral o viaţă fericită,„sub lumina reflectoarelor”, cel mai adesea boemă, uneori chiar şi în cadrul familiei şi întotdeauna în carieră, reuşind cu uşurinţă să cucerească stima şi simpatia celorlalţi, invidiile duşmanilor, ce nu-i vor lipsi, fiind bine mascate, din teama acestora de a nu cădea în ridicol.Puternic şi rezistent, cei din jur vă aseamănă cu o stâncă solidă. E greu să vă facă cineva să vă pierdeţi cumpătul, pentru că aveţi întotdeauna în rezervă mai multe soluţii alternative. Voluntar şi perseverent, vă fixaţi obiectivele şi nu economisiţi mijloacele ce pot fi folosite pentru a le îndeplini. Pragmatic, aveţi certe calităţi de şef şi de îndrumător. Tenacitatea şi voinţa dumneavoastră fermă de a reuşi îi determină pe cei din jur să vă consulte ori de câte ori simt nevoia de a-şi recâştiga energia şi curajul. De o fermitate ce atinge obstinaţia, este aproape imposibil să acceptaţi să vă schimbaţi părerea. Cinstit, direct, loial şi intransigent, detestaţi minciuna, ipocrizia şi vorbele cu subînţeles.

Dragoste :Impetuos, înflăcărat şi curajos, vă place noutatea şi evitaţi rutina.
Bani/muncă:Ridicaţi-vă capacitatea de reflecţie la nivelul dinamismului ce vă caracterizează, şi totul va merge bine.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

1 Comentriu to “31 Martie”

  1. radu georgeta-daniela says:

    Este 100% veridic ,de fapt nici nu ma indoiam de asta,multumesc din suflet.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI