Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

4 Decembrie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 4 Decembrie

Horoscop Urania 4 Decembrie

Horoscop Urania 4 Decembrie

Frumuseţea interioară de neegalat şi marea capacitate intelectuală nu îi sunt depăşite decât de imensa capacitate de acumulare deopotrivă de prieteni de suflet, de relaţii utile în carieră, de succese în societate, de iubiri de „palmares” şi de bogăţii materiale, nativul fiind predestinat unui trai mai mult decât fericit şi unei frumoase cariere, în raport direct proporţional cu„cumulul”anterior enunţat.

Horoscop Urania 4 Decembrie – Personalitatea Zilei de nastere.

Sunteţi un şef înnăscut, hotărât, drept, curajos şi puternic. Pentru că sunteţi corect, deşi exigent şi uneori chiar inflexibil, sunteţi respectat şi stimat. De altfel, nu cereţi niciodată celorlalţi ceea ce nu aţi fi în măsură să faceţi dumneavoastră înşivă. Disciplinat, aveţi oroare de haos şi de confuzie. încăpăţânat şi tenace, nu acceptaţi să vi se opună rezistenţă. Cu toate că vă este greu, sunteţi totuşi în stare să vă recunoaşteţi greşelile. în toate domeniile vieţii, aveţi nevoie să construiţi pe baze solide, să citiţi, să învăţaţi şi să înţelegeţi, pentru a dobândi o perfectă stăpânire de sine. Nu construiţi decât pe elemente reale, cunoscute, solide, niciodată pe himere. Realist şi practic, metodic şi ordonat, aveţi simţul responsabilităţilor.

Dragoste :Voluntar şi încăpăţânat, fară dorinţa de a deţine controlul absolut, aveţi o mare sensibilitate.
Bani/muncă:Aveţi unele lucruri de dovedit altora, dar şi dumneavoastră înşivă.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI