Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

4 Iulie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 4 Iulie

Horoscop Urania 4 Iulie

Horoscop Urania 4 Iulie

Predispus astral unui sfârşit prematur, posibil chiar ca acesta să fie tragic şi violent, nativul, dincolo de calităţile sale principale, seriozitatea şi puterea de muncă, se caracterizează printr-o doză importantă de cruzime, nu atât din răutate pură, cât din cauza unei totale indiferenţe faţă de problemele
şi necazurile celorlalţi, pe care îi tratează cu superioritate, indiferent dacă este sau nu justificată.

Horoscop Urania 4 Iulie – Personalitatea Zilei de nastere.

Cu o fire destul de independentă, puneţi deseori între dumneavoastră şi ceilalţi o distanţă mai mult psihică decât fizică. Sunteţi mai matur şi mai serios decât imaginea pe care o oferiţi lumii. Mereu în mişcare, cu un comportament manierat, dotat cu o judecată de bun-simţ şi cu bună dispoziţie, sunteţi, cu toate acestea, capabil de critici şi de contradicţii. Aveţi nevoie de căldură şi de soare ca să vă simţi în formă şi să vă puteţi folosi întreaga energie pentru punerea în aplicare a proiectelor la care ţineţi. Trebuie totuşi să lucraţi într-un ritm moderat, pentru că nu sunteţi foarte rezistent la eforturi fizice prelungite sau excesive, după cum nu rezistaţi de altfel nici la emoţiile puternice sau la şocurile afective.

Dragoste :Plin de fantezie şi de pasiune, trăsăturile ce vă atrag la celălalt sunt independenţa şi simplitatea.
Bani/muncă:Aveţi nevoie de o activitate ce vă permite o mare libertate de acţiune şi vă stimulează intelectual.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

1 Comentriu to “4 Iulie”

  1. ionela muntean says:

    Impresionant,unele adevaruri daca ar fi fost spuse de altcineva…as fi spus nu eu nu sunt asa. Multumesc e total adevarat!!!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI