Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

4 Iunie

Postat de Urania Horoscop On 7 - June - 2012

Horoscop Urania 4 Iunie

Horoscop Urania 4 Iunie

Horoscop Urania 4 Iunie

Mari simpatii, aproape unanime, dar prieteniile şi iubirile îi sunt superficiale, el însuşi dovedindu-se un uşuratic (ideile sale seducătoare fiind asemenea spumei şampaniei,fără gust şi consistenţă), astrele oferindu-i nativului, dincolo de succesul asigurat de un fizic plăcut, doar o singură şansă, cea a unei cariere sobre,„fără pic de strălucire”, dar şi aceasta numai în partea a doua a vieţii.

Horoscop Urania 4 Iunie – Personalitatea Zilei de nastere.

Cine ar putea să reziste frumuseţii dumneavoastră interioare şi exterioare, magnetismului, charismei şi acelei scânteieri vesele pe care o aveţi în privire? Treziţi admiraţie, invidie sau dragoste, nu lăsaţi pe nimeni indiferent. Cu acest avantaj şi cu câteva mici tertipuri personale, toate uşile vi se deschid şi bunele ocazii vă sunt oferite pe o tavă de argint. Chiar dacă faceţi eforturi, vă amuzaţi întotdeauna mult în toate activităţile, semănând astfel în jur bună dispoziţie şi o picătură de blândă nebunie. Magia este prezentă în visele, în dorinţele, în cuvintele şi în toate acţiunile dumneavoastră. Totuşi, numai în singurătate, în mijlocul naturii, în aer liber, vă refaceţi forţele.

Dragoste :Pentru că vă place să flirtaţi, vă este greu să rămâneţi cu picioarele pe pământ în iubire.
Bani/muncă:Combinaţia dintre capacitatea dumneavoastră creativă şi simţul afacerilor vă asigură succesul.

Citeste profilul astrologic si pentru alta zi de nastere:

Horoscop Urania zodiac 366

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI